Filtreaza Filtreaza

Intrerupatoare cu touch

Intrerupatoarele cu touch Tosyco reprezinta alegerea perfecta in ceea ce priveste iluminatul pentru cei care doresc sa-si construiasca sau renoveze spatiul locativ.

Intrerupatoarele smart cu touch Tosyco pot face dintr-o casa obisnuita, o casa smart.

Intrerupatoarele tactile wireless Tosyco pot avea urmatoarele functii : WIFI, Zigbee, Radio frecventa.

Intrerupatoarele cu touch  wireless (radio frecventa) pot fi actionate prin intermediul telecomenzilor Tosyco.

Intrerupatoarele smart cu touch Tosyco cu funtie WIFI pot fi actionate prin intermediul telefonului mobil fara a fi necesar un hub suplimentar. Intrerupatoarele WIFI sunt compatibile cu aplicatiile Google Home, Amazon Alexa, Tuya Smart, Smart Life.

Intrerupatoarele smart cu touch Tosyco cu functie Zigbee deasemenea, sunt compatibile cu aplicatiile Google Home, Amazon Alexa, Tuya Smart, Smart Life.

Intrerupatoarele smart cu touch Tosyco cu functie WIFI sau Zigbee reprezinta cea mai buna alegere pentru cei care doresc sa economiseasca enegergie. Intrerupatoarele pot fi setate sa aprinda/stinga lumina la un anumit timp, sa aprinda/stinga lumina setand functia de temporizator. Corelate cu alti senzori smart, intrerupatoarele pot actiona circuitul de iluminat in functe de starea senzorului ( exemplu: lumina ambientala, senzor miscare, senzor pentru usa/fereastra).

Intrerupatoarele smart cu touch Tosyco nu necesita nul. Acestea pot fi instalate folosind instalatia electrica clasca, fara nul.

Intrerupatoarele tactile Tosyco se regasesc, deasemenea, si in urmatoarele variante: Intrerupator cap scara, intrerupator cap cruce, intrerupator sonerie, intrerupator pentru draperie, intrerupator pentru jaluzele, intrerupator temporizator, intrerupator dimabil (acesta are functia de variator de lumina).

Intrerupatoarele cu touch Tosyco dispun de un led albastru care arata starea intrerupatorului. Senzorul tactil al intrerupatoarelor este foarte precis, ajutand la o buna functionare a acestora.

Intrerupatoarele cu touch Tosyco sunt disponibile in 4 culori: alb, negru, gold , gri.

Montajul intrerupatoarelor cu touch Tosyco este incastrat, acestea fiind compatibile cu doze tip fagure sau doze din gama Legrand Batibox sau Gewiss.Intrerupator simplu cu touch (tactil) din sticla 1000W Tosyco - 20%
86.00 lei 69.00 lei
Intrerupator dublu cu touch (tactil) din sticla 1000W Tosyco - 20%
106.00 lei 85.00 lei
Intrerupator dimabil cu touch (tactil) din sticla 700W Tosyco - 20%
114.00 lei 91.00 lei
Intrerupator dimabil cu touch (tactil) din sticla 500W Tosyco - 20%
114.00 lei 91.00 lei
Intrerupator dimabil dublu cu touch (tactil) din sticla 700W Tosyco - 20%
133.00 lei 106.00 lei
Intrerupator simplu cu touch (tactil) din sticla 500W Tosyco ECO - 31%
64.00 lei 44.00 lei
Intrerupator dublu cu touch (tactil) din sticla 500W Tosyco ECO - 26%
73.00 lei 54.00 lei
Intrerupator triplu cu touch (tactil) din sticla 500W Tosyco ECO - 23%
80.00 lei 62.00 lei
Intrerupator sonerie cu touch (tactil) din sticla Tosyco - 20%
89.00 lei 71.00 lei
Intrerupator dimabil RF433 cu touch (tactil) din sticla 700W Tosyco - 20%
126.00 lei 101.00 lei
Întrerupător cu temporizator cu touch (tactil) din sticlă - 20%
89.00 lei 71.00 lei
Intrerupator triplu cu touch (tactil) din sticla 1000W Tosyco - 20%
123.00 lei 98.00 lei
Intrerupator cu revenire cu touch (tactil) din sticla 1000W Tosyco - 20%
89.00 lei 71.00 lei
Intrerupator dublu RF433 cu touch (tactil) din sticla 1000W Tosyco - 20%
144.00 lei 115.00 lei
Intrerupator triplu RF433 cu touch (tactil) din sticla 1000W Tosyco - 20%
158.00 lei 126.00 lei

Schimbă aspectul casei tale folosind întrerupătoare touch

Eleganța unei case este dată de atenția la detalii. Materialele folosite, finisajele și stilul decorațiunilor contribuie la aspectul plăcut, iar tehnologiile alese au, de asemenea, rolul lor în stilul ales.

Pentru o casă modernă, care folosește tehnologii smart, va trebui să aibă device-uri pe măsură. De aceea, Tosyco îți pune la dispoziție o gamă impresionantă de întrerupătoare smart. Acestea, pe lângă faptul că sunt create pentru a fi integrate noilor tehnologii, beneficiază și de un design modern, care se încadrează perfect în orice locuință.

Întrerupătoare tactile pentru un aspect unitar al camerei 

Atunci când intri într-o cameră, întrerupătorul este primul lucru pe care îl cauți. Așadar, acesta va trebui să fie aliniat perfect cu stilul decorativ al camerei, pentru a da impresia de unitate în design.

Întrerupătorul trebuie să răspundă câtorva cerințe esențiale:

  • Trebuie să aibă stilul potrivit pentru camera în care este amplasat.
  • Trebuie să conțină suficiente poziții pentru a conecta toate luminile din cameră.
  • Trebuie să poată fi integrat cu tehnologia folosită, în cazul caselor smart.

Întrerupătoarele touch răspund acestor necesități. Designul lor este minimalist, astfel că este destul de greu să dai greș în integrarea lor cu stilul camerei. În plus, fiecare model are patru culori disponibile – alb, negru, gri sau auriu, ceea ce ușurează mult sarcina unității stilistice a încăperii.

Întrerupătoarele puse la dispoziție de Tosyco sunt realizate sticlă securizată. Avantajele acestui material sunt reprezentate de izolarea excelentă pentru firele de curent, ignifugarea excelentă, precum și ușurința cu care pot fi curățate.

Accesibilizarea locuinței este mai ușoară când folosești întrerupătoare inteligente

Dacă ai ales să îți dotezi casa cu tehnologii smart, cu siguranță știi cât de mult contează punctele de acces către aceste device-uri. Întrerupătoarele oferite de noi se integrează perfect în ecosistemele Google Home, Tuya sau Amazon Alexa, fiind ușor de controlat fie prin comandă vocală, fie din telefon.

De asemenea, întrerupătoarele smart WiFi de la Tosyco au până la nouă aprinderi, ceea ce le face excelente pentru toate dimensiunile de încăperi, de la un birou cu o singură lumină până la o sală cu multiple soluții de iluminare. De asemenea, îți oferim și întrerupătoare pentru comanda draperiilor automate sau pentru sonerie.

Întrerupătoare WiFi la prețuri decente de la Tosyco

Casa ta merită ce e mai bun, iar Tosyco îți oferă soluțiile potrivite pentru orice fel de situație. De la întrerupătoare tactile simple la cele în cruce sau pentru cap de scară, cu control vocal sau wireless, colegii noștri te vor ajuta să găsești device-ul optim care să se integreze perfect în locuință. Nu ezita să ne contactezi la 0736.483.854 pentru orice detalii sau explicații de care ai nevoie.