Politica de retur

Dacă alegerea facută vă nemulțumește în vreun fel, sau dacă pur și simplu v-ați răzgândit, aveți 30 zile din momentul achiziției, pentru a cere înlocuirea produsului, returnarea contravalorii acestuia sau înlocuirea cu un alt model.

Dacă ați primit produsul incomplet sau este neconform, este necesar să ne semnalați acest lucru în maxim 48 de ore de la primirea comenzii. orice sesizare ulterioară nu va fi luată în considerare.

Posibilitatea de a returna produsul în 30 de zile nu afectează în niciun fel drepturile legale de retur în 14 zile, în cazul comerțului la distantă, prevazute in OUG 34/2014. Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantul că renunță la cumparare, fară penalități și fără invocarea unui motiv în termen de 14 zile de la primirea produsului.
Cheltuielile de returnare a produsului vor fi suportate integral de către consumator.

Conditii de returnare in termenul de 30 de zile din momentul achizitiei:

  • Produsul trebuie să fie în stare nouă, fără uzură, zgârieturi, ciobituri, lovituri, sau vicii cauzate de un șoc extern.
  • Produsul trebuie returnat în cutia originală, împreună cu toate accesoriile primite, certificatul de garanție și o copie a facturii.
  • Toate acestea trebuie impachetate corespunzător pentru a fi protejate împotriva eventualelor deteriorări din timpul transportului. Lipsa sau deteriorarea etichetelor, marcajelor de pe produse poate atrage refuzarea cererii de retur.
  • Produsele achiziționate sub formă de pachete speciale sau care beneficiază de alte produse cadou nu se pot returna individual ci tot sub formă de pachet sau împreună cu produsul cadou.
  • În cazul în care achiziția generază un cupon cadou, și acesta a fost folosit, returnarea contravalorii produselor va fi efectuată cu scăderea valorii cuponului.
    Nu se vor accepta retururile în termen de 30 zile calendaristice dacă produsele prezintă urme de uzură și nu mai pot fi revândute.
  • În cazul comenzilor care au beneficiat de transport gratuit, dacă returnarea este parțială iar valoarea produselor păstrate este mai mica de 300 de lei, din valoarea produselor returnate se va retine contravaloarea transportului (23 lei).

Nerespectarea acestor condiții poate duce la aplicarea unui comision de readucere la conformitate sau refuzarea cererii de retur. Dacă produsul este returnat într-o stare în care nu mai poate fi vândut ca și nou, putem solicita valoarea pentru readucerea în stadiul initial.

*Observații: Returnarea contravalorii produsului este efectuată prin virament bancar, și avem rugamintea sa ne furnizați contul IBAN pentru a putea returna banii.

Cererea de retur se face prin email la adresa: office@tosyco.ro .

Dacă optați pentru returnarea contravalorii produsului, conform legii suma se returnează în maxim 14 zile.

Returnarea contravalorii produselor se va face în contul IBAN furnizat odată cu cerea de retur trimisă pe office@tosyco.ro .

Adresa livrare retur: SC Touch System Company SRL, Str. Constantin Stere, Nr. 25, Bucuresti, Tel. 0736.483.854. 

Produsele se livreaza prin curier, cu plata la expeditor.