Livrare

Modalitate și termen de livrare:

* Livrarea comenzilor se face prin personal propriu sau prin firma de curierat rapid: DPD

* Comenzile realizate și confirmate pană la ora 14:00 sunt expediate în aceeași zi și ajung la dumneavoastră în următoarea zi lucrătoare;

* Comenzile realizate si confirmate după ora 14:00 sunt expediate în următoarea zi lucrătoare și ajung la destinație în maxim 48 ore de la plasarea comenzii;

* Comenzile cu adresa de livrare în afara ariei de acoperire a DPD vor ajunge la destinație în maxim 72 de ore de la expedierea coletului, fără a se percepe taxe suplimentare de transport;

* Livrarea comenzii se face la adresa completată în formularul de comandă de către dumneavoastră.

Costuri de livrare:

* 23 lei pentru comenzile sub 299 lei
* GRATUIT pentru comenzile care depășesc 299 lei.

Atenție: Ne rezervăm dreptul de a nu mai expedia comenzi persoanelor care nu și-au îndeplinit obligațiile pecuniare sau de altă natură. De asemenea, contractul va fi interpretat și executat cu bună credință. Orice abuz va conduce la întreruperea oricăror relații contractuale.

Comenzile sunt procesate și livrate de Luni până Sâmbătă, cu excepția sărbătorilor legale. Comenzile primite după ora 14:00 vor fi procesate și expediate în ziua următoare. Comenzile primite după ora 14:00, vinerea, nu vor fi procesate până săptămâna următoare, luni. Termenul de livrare începe odată cu primirea email-ului de confirmare a expedierii comenzii.

Nu suntem responsabili pentru întârzierile neprevăzute. Exceptând cazurile de forță majoră, comenzile vor fi livrate în maxim 3 zile lucrătoare de la data confirmării comenzii. Vă rugăm să verificați, la livrare, conformitatea comenzii: numărul de cutii, integritatea pachetului, corespondența codului de livrare cu cel din comandă.

Vă rugăm să semnalați orice lipsă a conformității, în scris, atât în documentația firmei de curierat, cât și pe adresa noastră de email office@tosyco.ro. Dacă produsul primit este deteriorat, se recomandă returnarea lui în starea initială, fără a-l utiliza și fără a desprinde etichetele.

Pierderea sau deteriorarea produselor comandate în magazinul nostru online trece în responsabilitatea dumneavoastră, odată cu semnarea documentelor de transport.