PRODUSELE TOSYCO Tosyco este brandul care si-a propus sa aduca pe piata dispozitivelor smart pentru casa produse premium cu un raport calitate-pret excelent.

In prezent, producem urmatoarele categorii de produse:
Intrerupatoare cu touch, Prize cu rama din sticla, Intrerupatare mecanice cu rama din sticla, Intrerupatoare mecanice cu rama din plastic, Prize cu rama din plastic, Spoturi led pentru scari, Telecomenzi, huburi si senzori smart.
Moto-ul Tosyco este “Touch the future”, de aceea ne propunem sa inovam continuu si sa oferim clientilor nostri si alte device-uri smart, fara a ne abate de la premisa de raport calitate-pret excelent.
Infiintat in 2018, brandul Tosyco a avut partu idei de baza: profesionalism, inovatie, calitate si incredere, idei care se mentin primordiale si in prezent, si care ne-au asigurat fiecare succes de pana acum. Fideli acestor valori, suntem increzatori ca si in viitor vom fi cea mai buna alegere pentru fiecare dintre clientii si colaboratorii nostri.
Echipa suport Tosyco va sta la dispozitie pe intreg parcursul de identificare a produselor necesare, comadarea si livrarea acestora cat si pentru oferirea de suport tehnic post-achizitie.

Intrebari Frecvente

Instalare ușoară
Aparatajul Tosyco folosește sistemul clasic de cablare, așadar se poate instala în locul aparatajului clasic, nefiind necesare modificări ale instalației electrice.
Ne potrivim perfect ambientului casei tale
Produsele Tosyco sunt disponibile în 3 culori: Alb, Negru, Gold.
Wireless
Întrerupătoarele tactile sunt disponibile și în varianta cu funcție wireless, acestea putând fi comandate cu ajutorul telecomenzilor Tosyco dar și ajutorul telefonului mobil.
3 ani GARANȚIE

Toate produsele Tosyco beneficiază de 3 ani garanție.

OFERĂ-I UN PLUS DE ELEGANȚĂ, CONFORT SI SIGURANȚĂ CASEI TALE

ELEGANȚĂ 100%

CONFORT 100%

SIGURANȚĂ 100%