Produsele Tosyco

Întrerupătoarele și prizele Tosyco au un design elegant și o durată de viață mult mai îndelungată atât estetic cât și funcțional datorită panoului din sticlă termorezistentă și a tehnologiei digitale similară cu cea a smartphone-urilor în comparație cu aparatajul electric clasic, neexistând riscul de a se creea arc electric.

Întrerupătoarele cu touch pot fi acționate cu un singur gest peste panoul din sticlă, chiar și atunci când aveți mâna uda, pericolul de electrocutare fiind inexistent.

Fiecare întrerupător dispune de un led albastru care indică starea acestuia (albastru intens atunci când întrerupătorul este în poziția „on”  și albastru slab atunci când este în poziția “off” pentru a nu fi deranjant în timpul nopții, dar suficient pentru a putea fi văzut în întuneric.

DE CE SĂ FOLOSIȚI PRODUSELE NOASTRE?

Aparatajul Tosyco folosește sistemul clasic de cablare, așadar se poate instala în locul aparatajului clasic, nefiind necesare modificări ale instalației electrice.

Produsele Tosyco sunt disponibile în 3 culori: Alb, Negru, Gold.

Întrerupătoarele tactile sunt disponibile și în varianta cu funcție wireless, acestea putând fi comandate cu ajutorul telecomenzilor Tosyco dar și ajutorul telefonului mobil.

Toate produsele Tosyco beneficiază de 3 ani garanție.

Oferă-i un plus de eleganță, confort si siguranță casei tale
ELEGANȚĂ100
CONFORT100
SIGURANȚĂ96