Filtreaza Filtreaza

Prize + Intrerupatoare touch

Prizele si intrerupatoarele cu touch cu rama din sticla Tosyco se pot monta incastrat in doze tip fagure sau doze din gama Legrand Batibox sau Gewiss.

Prizele si intrerupatoarele touch cu rama din sticla reprezinta varianta moderna prin care casa ta poate sa fie smart si de lux.

Prizele si intrerupatoarele cu touch cu rama din sticla pot fi configurate in functie de necesitati, produsele Tosyco fiind modulare.

In categoria Prize + Intrerupatoare se regasesc intrerupatoare simple, duble, triple si prize simple sau duble in acelasi panou din sticla.

Prizele si intrerupataorele tactile cu rama din sticla Tosyco sunt o gama de lux, avand calitate premium.

Prizele si intrerupatoarele touch cu rama din sticla Tosyco sunt disponibile in culorile: alb, negru, gold, gri

Intrerupatoarele cu touch Tosyco se monteaza fara nul.

Modernizează-ți casa cu întrerupătoare și prize noi

Când vine vorba de renovarea sau modernizarea spațiului de locuit, alegerea celor mai potrivite accesorii, poate face toată diferența. La Tosyco, înțelegem nevoile tale și îți oferim soluții inovatoare pentru a aduce confort și stil locuinței tale. Poți alege din gama noastră diversă, inclusiv opțiuni de întrerupător touch cu priză, pentru a adăuga o notă de modernism și eficiență casei tale. Astfel, poți să te bucuri de eleganță și stil și atunci când vine vorba de accesorii pentru electricitate.

Inovație la îndemână cu prize și întrerupătoare touch practice și smart

Magazinul nostru de accesorii electrice și de iluminat este dedicat celor care caută o combinație perfectă între funcționalitate și design. Avem soluții pentru fiecare nevoie:

  • Soluții smart. Integrarea tehnologiei touch în viața de zi cu zi.
  • Ușor de instalat și de utilizat. Simplifică rutina zilnică printr-un simplu gest.

Produsele noastre sunt concepute pentru a îmbunătăți confortul și siguranța locuinței tale, oferind în același timp un aspect elegant și contemporan.

Calitate la prețuri accesibile

La Tosyco, suntem mândri să oferim prețuri prize și întrerupătoare competitive, fără a compromite calitatea. Ne angajăm să oferim produse durabile și fiabile, care să satisfacă cerințele celor mai exigențe gusturi. Alegându-ne, beneficiezi de:

  • O gamă largă de opțiuni. De la prize și întrerupătoare touch la variante clasice, avem soluții pentru toate preferințele.
  • Suport clienți excepțional. Echipa noastră este aici pentru a te ajuta cu orice informație sau sfat de care ai nevoie.

Renovarea sau modernizarea locuinței nu a fost niciodată mai ușoară. Cu Tosyco, ai acces la o gamă variată de accesorii electrice și de iluminare, inclusiv opțiuni smart, la prețuri accesibile. Viziează al nostru magazin de prize și întrerupătoare pentru a descoperi produsele care se potrivesc cel mai bine cu stilul tău și nevoile tale. Alege calitatea și inovația pentru un confort sporit în locuința ta.

Contactează-ne pentru mai multe informații și transformă-ți casa într-un cămin de vis!