Intrebari Frecvente

Este necesară modificarea instalației electrice pentru montarea aparatajului Tosyco?
Nu este necesară absolut nici o modificare a instalației electrice, întrerupătoarele Tosyco folosind aceeași schemă de cablare ca a întrerupătoarelor clasice.
Se pot monta atât prize cât și întrerupătoare pe același panou?
Aparatajul Tosyco este modular, în funcție de necesitățile dumneavoastră puteți configura panouri care să cuprindă orice tip de întrerupătoare simple, duble, triple, cap scară/cruce, dimabile, cu temporizator, prize schuko/Italia, prize Lan, TV, audio, Hdmi, USB. Pentru a vă configura panourile așa cum doriți, vă rugăm să accesați secțiunea “Construiește singur”.
Întrerupătoarele wireless pot fi acționate și de pe telefonul mobil atunci cand nu sunt acasă?
Da, întrerupătoarele wireless Tosyco pot fi acționate și de pe telefonul mobil, chiar și atunci când nu sunteți acasă cu ajutorul Hub-ului Broadlink RM PRO. Cu ajutorul acestuia veți putea acționa orice aparatură controlată din telecomandă (TV, aer condiționat, draperii electrice, întrerupătoare, etc.)
Când sunt utile întrerupătoarele cap scară/cruce?
Întrerupătoarele cap scară/cruce sunt utile atunci când doriți să acționați același circuit de iluminat(bec) din două sau chiar 3 locuri diferite.

Iată câteva exemple:

În dormitor – Aprindeți lumina, vă așezați în pat și realizați că trebuie să vă ridicați iar deoarece ați uitat să stingeți lumina, singurul întrerupător fiind la intrarea în cameră. Cu un întrerupător cap scară montat la intrarea in cameră, iar al doilea langă pat, veți scăpa de acest disconfort.

Pe casa scării – Puteți monta câte un întrerupător la fiecare capăt al acesteia.

Pe hol – Puteți monta câte un întrerupător cap cruce in dreptul fiecărei încăperi (baie, bucătărie, dormitor, etc), astfel nu veți fi nevoit să mergeți prin întuneric, deasemenea veți putea face si economie de energie.
Există pericol de incendiu?
Aparatajul Tosyco este ralizat din materiale de cea mai bună calitate, panoul frontal fiind realizat din sticlă securizată, rama este metalică iar modulele sunt realizate din plastic ignifug.
Întrerupătoarele tactile Tosyco pot genera arc electric?
Întrerupătoarele tactile Tosyco nu pot genera arc electric, acestea fiind electronice.
Aparatajul Tosyco poate fi montat în condiții de umiditate, temperaturi ridicate sau scăzute?
Produsele Tosyco sunt realizate pentru a rezista în condiții extreme de temperaturi ridicate sau scăzute cât și în condiții de umiditate, aspectul si funcționalitatea acestora neavând de suferit.
Produsele Tosyco dispun de garanție?
Toată gama de produse Tosyco beneficiază de garanție timp de 36 de luni, în cazul defectării sau nefuncționării conforme, produsul va fi înlocuit.
Cât sunt de calitative produsele Tosyco?
Produsele Tosyco sunt realizate din materiale de cea mai buna calitate, atât panourile din sticlă securizată cât și modulele din plastic fiind foarte rezistente in timp. Produsele noastre au obținut certificări RoHs si CE.
Întrerupătoarele Tosyco pot fi montate în vechile doze?
Întrerupătoarele Tosyco se pot monta în locul întrerupătoarelor vechi fără a fi necesară schimbarea dozelor. În cazul dozelor fară sistem de prindere în șuruburi, recomandăm utilizarea produsului“ Gheară prindere doză”.

Dacă doriți să schimbați dozele, vă recomandăm să utilizați doze din gama Legrand Batibox sau doze tip fagure.
Ce tipuri de becuri sunt compatibile?
Întrerupătoarele Tosyco sunt compatibile cu orice tip de bec cu un consum >3w

DACĂ MAI AVEȚI NEVOIE DE INFORMAȚII NU EZITAȚI SĂ NE CONTACTAȚI

Contact