Avantajele întrerupătoarelor cu touch Tosyco

06/09/2019
de catre

Suntem în era tehnologiei și observăm că totul în jurul nostru evoluează cât ai clipii, acest lucru ne face să afirmăm că în curând despre întrerupătoarele clasice se va vorbi la timpul trecut. Mai jos vom enumera cele cinci avantaje ale noii generații de întrerupătoare cu touch Tosyco.

  1. Design simplu si elegant

Cu toții ne dorim ca locuințele noastre să ne ofere acea oaza de liniște, confort și bună stare, însă cu toții știm că un rol important în dobândirea celor mai sus menționate îl are și modul în care alegem să ne decoram casa până la cel mai mic detaliu. Designul întrerupătoarelor Tosyco este unul minimalist, panoul din sticlă oferind casei tale un strop de eleganță și stil. Întrerupătoarle Tosyco se vor potrivii perfect ambientului casei tale, acestea fiind disponibile în trei culori: alb / negru / gold .

  1. Control la un touch distanță

Față de întrerupătoarele clasice, una dintre noutățile principale este dispariția butonului clasic, odata cu acesta dispărând și riscul de electrocutare, pentru acționarea luminilor este suficientă o simplă atingere a panoului din sticlă.

  1. Control de la distanță

Acționarea întrerupătoarelor printr-o simplă atingere nu este singura noutate, întrerupatoarele touch cu funcție wireless sunt construite astfel încât le putem acționa cu ajutorul telecomenzilor Tosyco dar și prin intermediul aplicației de mobil, fie că suntem la job, la mare sau la munte, de fapt, oriunde ne-am afla. Pentru acționarea luminilor prin intermediul telefonului mobil, trebuie să avem monat în locuință hub-ul Broadlink RM PRO.

  1. Indicator luminos LED

Indicatorul luminos de culoare albastră ajută atat la acționarea întrerupătoarelor în întuneric dar ne și indică starea întrerupătorului.

  1. Vor arăta mereu ca noi

Panoul din sticlă securizată ofera un mare avantaj în comparație cu întrerupătoarele clasice din plastic, care, într-un timp scurt iși vor pierde din strălucire, albul luând o tentă de galbui.

Totodată, panoul din sticlă securizată este rezistent la zgârieturi dar și la temperaturi ridicate.

Pe lângă aceste avantaje de ordin tehnic, întrerupătoarele Tosyco oferă o calitate premium, fiecare detaliu fiind tratat cu atenție sporită, trei ani garanție și preturi accesibile, raportate la tehnologia si calitatea materialelor folosite.

Comentarii

Nici o postare găsită

Postare noua